Mergi spre compartimentul: Cultura
27 martie 2022, 14:00 Cultura views 2871
În fața Teatrului de Operă și Balet va avea loc un concert live în sprijinul Ucrainei
Foto: rutraveller.ru
27 martie 2022, 14:00 Cultura views 2871

În fața Teatrului de Operă și Balet va avea loc un concert live în sprijinul Ucrainei

Astăzi, 27 martie, la ora 18:30, în fața Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu” va avea loc TV Marathon de caritate în sprijinul Ucrainei - Save Ukraine #StopWar.

Un concert live de caritate va fi difuzat gratuit în scuarul Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu” la care vor participa vedete de talie mondială, precum: Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille, Brainstorm, Beissoul & Einius, Salvador Sobral, Netta, IAMX, Submotion Orchestra, Idina Menzel, Gus Gus, Nino Katamadze și alții.

Ucraina va fi reprezentată de peste 20 de artiști, printre care Monatik, Tina Karol, The HARDKISS, Okean Elzy, Jamala, Go_A, DakhaBrakha, Odin in a canoe, Alyona Alyona.

Antitela, Pianoboy, Melovin, Artem Pivovarov, Alina Pash, Kadnay, Latex Fauna, Ruslana, Dakh Daughters, NK.

Acest eveniment va uni peste 20 de țări ale lumii și va aduna peste 50 de țări participante. Emisiunea se va realiza din Varșovia. Evenimentul va fi difuzat în multe orașe mari din întreaga lume, cum ar fi Berlin, Londra, Milano, Praga, Bratislava, Toronto, Amsterdam, Malaga, Tel Aviv, Viena, Varșovia, Cluj, Stockholm sau Tallinn și Chișinău.

“Acum este important să folosim orice ocazie pentru a vorbi cu voce tare despre Ucraina, ucraineni și nevoile noastre, să batem la guvernele europene și să ridicăm probleme importante. Doar așa putem cîștiga”, spun organizatorii.

TV Marathon Salvați Ucraina - #StopWar este implementat de 1 + 1 media, echipa festivalului Atlas, Public și cu sprijinul operatorului național de telefonie mobilă Kyivstar, Ministerul Culturii și Politicii Informaționale, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Social Politică.

În link-ul următor găsiți informație despre cum puteți dona în sprijinul ucrainenilor: https://saveukraine.1plus1.ua.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1176 locuitori

Mahala este un sat din cadrul comunei Corjova, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1176 de locuitori. Satul Mahala a fost menționat documentar în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.