Mergi spre compartimentul: Cultura
15 august 2015, 11:03 Cultura views 7116
Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment
15 august 2015, 11:03 Cultura views 7116

Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment

„Cu regret, ne vedem nevoiți să anulăm ediția a doua a Festivalului Etno-Balcanic", au anunțat organizatorii evenimentului pe pagina lor oficială, transmite NOI.md.

„În urma incendiului de proporții, produs în noaptea de 12 august, a fost afectat și sediul Centrului Cultural „Vatra". În ciuda eforturilor depuse, întîmpinăm dificultăți, care nu pot fi remediate în timpul scurt care ne-a rămas pînă la data programată a evenimentului", scriu organizatorii.

Aceștia își exprimă regretul pentru că sînt nevoiți să anuleze evenimentul și mizează pe înțelegerea publicului. Cu toate acestea, se specifică faptul că cei de la Complexul Etno-Cultural „Vatra" activează în continuare, iar doritorii pot pleca într-acolo oricînd doresc.

Reamintim că Festivalul Etno-Balcanic urma să se desfășoare în perioada 29-30 august.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Festival , cultura , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2127 locuitori

Tudora este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Tudora este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ștefan Vodă și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2127 de oameni. Satul Tudora a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.