Climăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Climăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1228 de oameni. Satul Climăuţi a fost menționat documentar în anul 1773.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#501 lvl100 19 iulie 2011 | 21:58 Citeşte mai departe -
#502 andrei 19 iulie 2011 | 18:44 #591 daca eu as veni la tine acasa si ti-as spune sa "recunosti" ca nu esti roman ci o corcitura tziganeasca m-ai pofti la masa sau m-ai da afara in suturi? Indiferent de argumentele pe care puteti (voi romanii) sa le expuneti pe site, propuneri parshive de genul "recunosteti ca sunteti romani" desi opinia MOLDOVENILOR e cu totul alta, e pt mine o nesimtire ce trebuie penalizata.
-
#503 lvl100 19 iulie 2011 | 11:45 andrei: @admin: oare cat trebuie sa mai suportam nesimtirea acelor useri care ne propun sa "recunoastem" ce VOR EI...asta nu e un forum pt CONVINEGREA romanilor, pt asta e prea tarziu, sa convingi toti indoctrinatii... Asta e un forum despre moldoveni, nu despre romani...cine acccepta asta bine cine nu ne respecta identitatea, poa sa se duca pe alte forumuri unde identitatea noastra e subiect de dezbatere...DAR NU AICI!
Deci cu alte cuvinte , oricine indrazneste sa nu fie de acord cu ideologia primara trebuie inlaturat, deporta si cenzurat ( interzis pe forum) , ca doar in lipsa "dusmanilor" se va creea o lume ideala.
Mai plangi tu Andreius cand esti singur, pe intuneric, in fata hartilor cu URSS ?
-
#504 andrei 19 iulie 2011 | 0:45 #588 sau, draga Caline, am o alta propunere
ce-ar fi sa ne numim noi moldoveni, ca parintii, bunicii strabunicii si stramostii nostri si voi sa va numiti cum vreti voi...noi nu avem ce sa "recunoastem"...stim f bine ce suntem, DACA exista o criza identitara e doar din cauza romaniei si a razboiului ideologic pe care il poarta in rep moldova.
ce-ar fi sa va vedeti voi de treaba voastra si sa ACCEPTATI ca NU SUNTEM ROMANI, ca suntem MOLDOVENI, sa va resemnati si sa va decideti, acceptati aceasta REALITATE si putem continua relatiile constructiv, sau nu acceptati si va ejectam.
@admin: oare cat trebuie sa mai suportam nesimtirea acelor useri care ne propun sa "recunoastem" ce VOR EI...asta nu e un forum pt CONVINEGREA romanilor, pt asta e prea tarziu, sa convingi toti indoctrinatii...
Asta e un forum despre moldoveni, nu despre romani...cine acccepta asta bine cine nu ne respecta identitatea, poa sa se duca pe alte forumuri unde identitatea noastra e subiect de dezbatere...DAR NU AICI!
-
#505 razesu 18 iulie 2011 | 19:59 Citeşte mai departe -
#506 CalinRomania 18 iulie 2011 | 1:26 In concluzie ,draga nicoara -in opinia mea -"si nu propuneti nimic constructiv ci numai ne abateti de la subiect."........................tocmai pentru a termina aceste framantari sociale in cautarea unei identitati........cel mai bine ar fi recunoasterea faptului ca sunteti romani....
De fapt acesta este subiectul controverselor noastre.Iar voi,identificand automat recunoasterea identitatii voastre romanesti cu pierderea independentei RM ( ceea ce este o idee gresita) faceti la aceste controverse afirmatii gen "E timpul sa acceptati ca R.Moldova este un stat vecin si cit de sarac nu ar fi - tot una mai bine sa fie prieten decit dusman."....
Ceea ce de fapt nu are nici o legatura cu subiectul controversei noastre........
-
#507 CalinRomania 18 iulie 2011 | 1:14 Citeşte mai departe -
#508 CalinRomania 18 iulie 2011 | 1:01 Citeşte mai departe -
#509 CalinRomania 18 iulie 2011 | 0:27 Iar apoi...............am pus vreodata problema Suveranitatii-a Independentei R.Moldova ???
NU !!! Am spus cat se poate de clar ca eu unul imi doresc o UNIRE DOAR in urma unui Referendum-unde-in mod democratic populatia RM sa-si spuna parerea.Deci,prin aceasta
am evidentiat inca o data ca nu am pus niciodata problema independentei RM.
-
#510 CalinRomania 18 iulie 2011 | 0:08 Citeşte mai departe -
#511 CalinRomania 17 iulie 2011 | 23:56 Citeşte mai departe -
#512 nicoara 16 iulie 2011 | 22:43 Citeşte mai departe -
#513 CalinRomania 16 iulie 2011 | 2:44 Citeşte mai departe -
#514 CalinRomania 16 iulie 2011 | 2:15 Citeşte mai departe -
#515 CalinRomania 16 iulie 2011 | 1:53 Draga nicoara,...........................
"
CalinRomania:UNIRE nu insemna draga luceafarule,ca cineva dintr-o regiune a tarii sa dea ordine si altcineva din alta regiune sa execute. In nici un caz.UNIRE NU INSEAMNA SUPUNERE !!!
Si eu sunt gata sa te ascult cu gura cascata si sa te cred:))) dar fara ca sa vreau apare o intrebare obraznica: dar ce a fost atunci in 1918 ??? Si inca una - da de unde s-a luat Emil Constantinescu la Tighina? El este bastinas de acolo? -
#516 CalinRomania 16 iulie 2011 | 1:08 Draga burlakule ai citit mai omule particica aceea de istorie a lui AD XENOPOL ?
-
#517 CalinRomania 16 iulie 2011 | 1:06 Citeşte mai departe -
#518 CalinRomania 16 iulie 2011 | 0:46 Citeşte mai departe -
#519 CalinRomania 16 iulie 2011 | 0:32 Citeşte mai departe -
#520 CalinRomania 16 iulie 2011 | 0:18 Citeşte mai departe