Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 iunie 2015, 11:20 views 7397
Gripa aviară – studiată la Comrat
Foto: facebook.com
01 iunie 2015, 11:20 views 7397

Gripa aviară – studiată la Comrat

Joi, 28 mai 2015, Direcția Raională pentru Siguranța Alimentelor Comrat a desfășurat un seminar cu tematica „Gripa aviară. Pseudogripa aviară. Profilaxia, tabloul clinic și metodele de combatere". La eveniment au participat medicii veterinari oficiali, medicii veterinari de liberă practică și reprezentanții fermelor avicole din raionul Comrat.

Astfel de seminare sunt prezentate de către toate Subdiviziunile Teritoriale ale Agenției, în urma efectuării instruirii privind măsurile de profilaxie și control a Influenței aviare, Pseudogripei aviare și aplicarea normelor sanitar-veterinare privind bunăstarea păsărilor în timpul abatorizării. Instruirea a fost organizată de către Direcţia supraveghere sanitar – veterinară din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor în incinta Facultăţii de medicină veterinară a Universităţii Agrare din Republica Moldova.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

medic , pasari , gripa , boala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1830 locuitori

Hoginești este un sat și comună din raionul Călăraşi. Hoginești este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Hoginești se află la distanţa de 36 km de orașul Călăraşi și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1830 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.