Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 noiembrie 2012, 15:53 Concursuri, festivaluri, proiecte muzicale views 8621
08 noiembrie 2012, 15:53 Concursuri, festivaluri, proiecte muzicale views 8621

Campioni europeni din Strășeni

Patru medalii de aur au adus sportivii străşeneni de la recentul Campionat European la Taekwon-do. Sînt membri ai clubului sportiv „Elohim". O festivitate cu ocazia menţionării tinerilor a fost organizată la gimnaziul „Mihai Viteazul" din oraşul Străşeni, unde se antrenează sportivii- învingători.

Și viitorii campioni cu părinţii lor au participat la ceremonia festivă. Conducerea raionului şi a clubului sportiv „Elohim" au menţionat campionii, care au dus faima raionului şi în Polonia, unde a avut loc această ediţie a Campionatului European  la Taekwon-do.

 

Cuvinte cheie:

localitati , sport , campion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1787
Populația:
951 locuitori

Pohorniceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Pohorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Pohorniceni a fost menționat documentar în anul 1787.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.