Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 noiembrie 2017, 09:30 views 47969
20 noiembrie 2017, 09:30 views 47969

Referendumul nu este validat

Referendumul pentru demiterea primarului general suspendat Dorin Chirtoacă nu a fost validat. Pe parcursul zilei de 19 noiembrie, la urnele de vot s-au prezentat 17,54% din alegătorii înscriși pe listele electorale. Pentru validarea plebiscitului se cerea o prezență de minimum 33,3%.

Toate secțiile de votare din municipiul Chișinău au fost închise, iar din informațiile recepționate de la birourile electorale, la urne s-au prezentat în total 110,5 mii de alegători.

Vicepreședintele Consiliului electoral de circumscripție Chișinău, Vitalie Miron, a declarat, în cadrul unui briefing de presă, că procesul de votare a decurs în regim normal, cu excepția încălcărilor semnalate la ora 13.00. Contestații nu au fost depuse.

Datele preliminare cu privire la rezultatele proceselor-verbale vor putea fi văzute în regim live pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

referendum , Chisinau , rezultate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Armanca este o localitate dispărută din raionul Rîșcani. Aflată anterior în componența satului Vasileuți, amplasată la o distanță de 7 km de orașul Rîșcani și la 176 km de Chișinău. Satul a fost întemeiat la mijlocul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.