Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 ianuarie 2016, 10:45 views 5342
Restricţii de circulaţie în centrul capitalei
16 ianuarie 2016, 10:45 views 5342

Restricţii de circulaţie în centrul capitalei

Poliţia îndeamnă şoferii să evite centrul capitalei sâmbătă, 16 ianuarie, unde au loc două acţiuni de protest. Oamenii legii vor asigura şi menţine ordinea publică, securitatea circulaţiei rutiere şi vor interveni, în caz de necesitate, transmite IPN cu referire la un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei.

Întrunirile vor fi organizate de Partidul Politic „Partidul Nostru" şi Partidul Socialiştilor. Protestul va avea loc în scuarul Parlamentului Republicii Moldova , iar participanţii la aceasta vor ajunge acolo în trei coloane: de la Cric, de la centrul cultural „Gaudeamus" şi de la Academia de Ştiinţe a Moldovei.

În timpul întrunirilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseele de deplasare şi redirecţionată pe străzile adiacente acestora. Începând cu ora 09:00 şi până în jurul orei 15:00, pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Ţării şi Mitropolit Gavriil Bănulescu- Bodoni, circulaţia rutieră va fi sistată.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele prin care vor merge coloanele de protestatari şi să respecte cu stricteţe indicaţiile inspectorilor de patrulare, semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă că participanţii la acţiuni îşi pot parca unităţile de transport în parcarea de la Circ, pe bulevardul Grigore Vieru, pe strada Pan Halippa şi pe şoseaua Hânceşti.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

protest , Chisinau , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2247 locuitori

Echimăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Echimăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Echimăuți este situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2247 de oameni. Satul Echimăuţi este menționat documentar la 24 ianuarie 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.