Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 august 2016, 16:30 views 7770
Băncile unui parc din Basarabeasca au prins culoare (Foto)
29 august 2016, 16:30 views 7770

Băncile unui parc din Basarabeasca au prins culoare (Foto)

Încă un parc din țară a prins culoare datorită creativității și ingeniozității tinerilor. Este vorba despre un parc din orășelul Basarabeasca, băncile căruia au fost pictate de către elevi Școlii de Arte din localitate.

Sub pensula elevilor scaunele din parc au o nouă viață. Acestea sînt decorate cu picturi ce reprezintă flori, fluturi, păsări și chiar personaje din desene animate, îndrăgite de copii. Nu au rămas fără atenție nici urnele pentru gunoi, care au devenit mai vesele după ce au fost pictate.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

parc , pictor , elevi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1789
Populația:
19400 locuitori

Ceadîr-Lunga este un oraş în Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, pe cursul mediu al rîului Lunga, oraşul Ceadîr-Lunga este situat la o distanţă de 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 19401 locutori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.