Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1302
La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19
Foto: grozny.tv
04 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1302

La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19

Un focar de COVID-19 a fost înregistrat la un centru de refugiați din sectorul Botanica al Capitalei, a anunțat Boris Gîlcă, șeful Direcției generale asistență medicală și socială, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. 12 copii ucraineni cu COVID-19 care erau cazați în acest centru au fost spitalizați.

Boris Gîlcă a atenționat că în ultima perioadă în Capitală a crescut numărul cazurilor de coronavirus, dar deocamdată Chișinăul se află în cod verde COVID. Centrul unde s-a constatat focarul nu se află în subordinea Primăriei municipiului Chișinău.

La Maternitatea municipală nr.2 a crescut numărul pacientelor gravide cu coronavirus, în ultima perioadă la acest spital au fost internate 9 femei cu COVID. În aceșai timp, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii au fost activate două secții pentru pacienții cu COVID, a adăugat Boris Gîlcă.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
2497 locuitori

Şipca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vesioloe și Şipca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Şipca alcătuia 2497 de cetăţeni în anul 1997. Satul Șipca a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.