Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iunie 2022, 13:30 Meşteşuguri populare views 1390
Evenimente în PMAN: IGP recomandă participanților să evite altercațiile
Foto: politia.md
18 iunie 2022, 13:30 Meşteşuguri populare views 1390

Evenimente în PMAN: IGP recomandă participanților să evite altercațiile

În contextul evenimentelor care urmează să se desfășoare mîine în capitală, Inspectoratul General al Poliției recomandă participanților să de-a dovadă de calm, înțelegere și educație.

 Oamenii sînt îndemnați să evite conflictele, altercațiile și mesajele de instigare la ură, transmite jurnal.md.

„Organizatorii și participanții sînt îndemnați să aibă răbdare, înțelegere față de ceilalți, pentru a nu înrăutăți situația. Să evităm conflictele și altercațiile, iar în caz de necesitate apelați 112 sau la polițistul din apropiere.

Cetățenii sînt îndemnați să evite participarea la evenimente cu arme sau obiecte interzise la manifestații pentru a evita riscurile.

Să evităm mesajele de instigare la ură, agresiuni și blocări de acces. Participanții sînt rugați să aibă grijă de bunurile personale”, a îndemnat Viorel Cernăuțeanu.

 

Șeful IGP Viorel Cernăuțeanu a dat asigurări că la toate cele trei evenimente care urmează să aibă loc în capitală va fi prezent un număr suficient de polițiști și carabinieri, care vor asigura securitatea publică.

 

Sursa: www.jurnal.md

Cuvinte cheie:

politia , ordinea publică , evenimente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2794 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.