18 june 2022, 13:30 Folk crafts views 1389
Evenimente în PMAN: IGP recomandă participanților să evite altercațiile
Photo: politia.md
18 june 2022, 13:30 Folk crafts views 1389

Evenimente în PMAN: IGP recomandă participanților să evite altercațiile

În contextul evenimentelor care urmează să se desfășoare mîine în capitală, Inspectoratul General al Poliției recomandă participanților să de-a dovadă de calm, înțelegere și educație.

 Oamenii sînt îndemnați să evite conflictele, altercațiile și mesajele de instigare la ură, transmite jurnal.md.

„Organizatorii și participanții sînt îndemnați să aibă răbdare, înțelegere față de ceilalți, pentru a nu înrăutăți situația. Să evităm conflictele și altercațiile, iar în caz de necesitate apelați 112 sau la polițistul din apropiere.

Cetățenii sînt îndemnați să evite participarea la evenimente cu arme sau obiecte interzise la manifestații pentru a evita riscurile.

Să evităm mesajele de instigare la ură, agresiuni și blocări de acces. Participanții sînt rugați să aibă grijă de bunurile personale”, a îndemnat Viorel Cernăuțeanu.

 

Șeful IGP Viorel Cernăuțeanu a dat asigurări că la toate cele trei evenimente care urmează să aibă loc în capitală va fi prezent un număr suficient de polițiști și carabinieri, care vor asigura securitatea publică.

 

Source: www.jurnal.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1561
Populația:
5438 locuitori

Rădoaia este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Rădoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 10 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5438 de oameni. Prima atestare istorică a satului Rădoaia datează din anul 1561.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.