Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 iunie 2022, 14:45 Meşteşuguri populare views 1937
Macron a ajuns la Chișinău. Primele imagini
15 iunie 2022, 14:45 Meşteşuguri populare views 1937

Macron a ajuns la Chișinău. Primele imagini

Presedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a ajuns pe Aeroportul Internațional Chișinău, iar în viitorul apropiat urmează să ajungă și la reședința de stat unde urmează să aibă o întîlnire cu șefa statului Maia Sandu.

Șeful statului francez a fost întîmpinat de ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, la ieșirea din avion.

Tot astazi, cei doi șefi de stat vor susține o conferință de presă.

În marja vizitei la Chișinău a președintelui Republicii Franceze Emmanuel Macron, va avea loc semnarea unor documente bilaterale. Documentele vor fi semnate de către viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu, ministrul finanțelor Dumitru Budianschi și ministra pentru Europa și afaceri externe Catherine Colonna.

 

 


 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1157 locuitori

Mereşeuca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Mereşeuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 18 km de orașul Ocnița și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Mereșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.