Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 noiembrie 2015, 15:34 Bucate din carne de porc views 5894
Cei mai harnici agricultori din raionul Soroca (Foto)
24 noiembrie 2015, 15:34 Bucate din carne de porc views 5894

Cei mai harnici agricultori din raionul Soroca (Foto)

Luna noiembrie, marchează sfîrșitul anului agricol şi reprezintă o frumoasă ocazie de a aduce un omagiu oamenilor de la țară, devotați gliei strămoșești, prin munca cărora avem asigurată pe masă pîinea noastră cea de toate zilele.

Cu scopul analizei rezultatelor activităţii în sectorul agrar al raionului, pe data de 20 noiembrie 2015 a fost organizată festivitatea consacrată sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare".

Prezent, la acest eveniment Preşedintele Raionului Soroca a adresat cele mai sincere felicitări tuturor agricultorilor, dorindu-le prosperitate şi succese remarcabile în activitatea pe care o desfăşoară, precum şi noi realizări în dezvoltarea sectorului agroalimentar.

În cadrul festivității dedicată sărbătorii profesionale a agricultorilor au fost înmînate diplome și premii bănești celor mai activi în domeniu.

 

 

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

premiu , fermieri , agricultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
78 locuitori

Slobodca este un sat din cadrul comunei Ruseni, raionul Edineţ. Satul este situat la 7 km de orașul Edineț și la 213 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 78 de oameni. Satul Slobodca a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.