Mergi spre compartimentul: Teatrul
15 decembrie 2012, 12:45 Teatrul views 6166
15 decembrie 2012, 12:45 Teatrul views 6166

O seară de dans şi muzică clasică la Opera naţională

În preajma sărbătorilor de iarnă, la Chișinău s-a jucat "Spărgătorul de Nuci" de Piotr Ciaikovski, cel mai renumit balet din repertoriul teatrului, anunță prime.md. Povestea de Crăciun a prins viaţă sub bagheta unuia dintre cei mai titraţi dirijori contemporani - Alexei Baklan, din Ucraina.

"Spărgătorul de nuci" se joacă mereu cu sala arhiplină. Actorii au dansat sub bagheta dirijorului Alexei Baklan, pentru care acest spectacol la Chișinău a fost o premieră.

Baletul "Spărgătorul de nuci" va putea fi revăzut pe scena Teatrului de Operă şi Balet în ianuarie sau în martie viitor.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
5940 locuitori

Crasnaia Gorca este un sat din cadrul comunei Delacău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnaia Gorca alcătuia 5940 de oameni în anul 2005. Satul Crasnaia Gorca a fost menționat documentar în anul 1870.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.