16 iulie 2020, 14:30 Sănătate views 18878
16 iulie 2020, 14:30 Sănătate views 18878

Cum să combați depresia postconcediu


Foto: mignews.com

Expertii au declarat că cei care se întorc din vacanță pot suferi de  depresia postconcediu. Persoana se va simți deprimată și obosită. Iată patru moduri de bază de a face față depresiei.

1. Cele mai comune modalități de a lupta cu anxietatea și melancolia – vitaminele, băile de soare și sare, gimnastica de dimineață.

2. Cunoscînd caracteristicile personale, ia-ți două sau trei zile pentru a trece de la un regim la altul. În acest timp vei reuși să despachetezi bagajele și să te obișnuiești cu vremea.

3. Primele zile de lucru este mai bine să le dedici revizuirii perspectivelor. Înainte de concediu toată lumea muncește intens, iar la revenire nu este o asemenea presiune. Apare oportunitatea de a regîndi optimizarea lucrului și redistribuirea responsabilităților.

4. Un manager bun se poate asigura ca depresia postconcediu să nu influențeze puternic angajații și procesul de muncă. Este suficient de a organiza o petrecere corporativă sau un picnic în sînul naturii, scrie Sobesednik.

Sursa: mignews.com

Cuvinte cheie:

concediu , depresie , sfat , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1482 locuitori

Zagarancea este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Elizavetovca, Semeni și Zagarancea. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1482 de oameni. Satul Zagarancea a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.