21 august 2020, 16:30 Sănătate views 17687
21 august 2020, 16:30 Sănătate views 17687

Cît de periculos este stresul?


Foto: gstatic.com 

Oamenii de știință au descoperit că, chiar și în caz de stres minim trebuie luate urgent măsuri de redresare a situației, în caz contrar aceasta poate fi o cauză a decesului.

Aceste date au fost obținute ca urmare a observării a 75 mii de britanici adulți care au avut probleme cardiace, fumători, consumatori de alcool etc.

Cu toate acestea, anume depresia psihologică a fost un factor de risc major, și cu cît este mai mare stresul, cu atît riscul este mai mare.

Potrivit oamenilor de știință, problema principală este că oamenii nu acordă importanță simptomelor și nu merg la un specialist.

 

Sursa: sobesednik.ru

Cuvinte cheie:

boala , stres , sanatate , pericol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
585 locuitori

Sovietscoe este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componența comunei fac parte localitățile Vasilievca și Sovietscoe. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Populaţia satului Sovietscoe alcătuia 585 de oameni în anul 2004. Satul Sovietscoe a fost înființat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.