09 martie 2018, 12:30 Sănătate views 20229
Cum să îngrijim tenul primăvara
09 martie 2018, 12:30 Sănătate views 20229

Cum să îngrijim tenul primăvara

Trebuie să acordăm o atenție sorită îngrijirii tenului primăvara, deoarece după gerurile din iarnă acesta necesită o protecție sporită. Schimbarea vremii, precum și condițiile meteorologice nefavorabile, în special, vîntul, pot afecta negativ tenul. De aceea, medicii îndeamnă femeile să nu neglijeze sfaturile profesioniștilor și să meargă în vizite la cosmeticieni.

"În această perioadă a anului, cosmetologii recomandă peeling-urile, biorevitalizarea şi alte proceduri".

Biorevitalizarea contribuie la restabilirea celulelor, încetinindu-le îmbătrînirea. Aceasta este una dintre metodele de corectare a defectelor cosmetice ale tenului, prin saturarea straturilor profunde ale acestuia cu acid hialuronic.

"Merg la cosmetolog cu fiecare ocazie. Pe mine personal mă ajută. Fac permanent curățare facială, peeling".

"Eu, hidratez tenul feței, în mare parte. Acest lucru mă ajută să-l mențin tînăr. Vreau să fiu atractivă și să rămân tînără".

Medii spun că putem avea grijă de tenul feței și de sine stătător, utilizînd zilnic creme speciale.

"Crema hidratantă trebuie să conţină acid hialuronic, vitamina E, ulei de argan și ulei de avocado", a spus cosmetologul Ecaterina Lica.

Eu folosesc creme naturale și măști, uneori ulei de măsline, uneori de nucă de cocos, adică tot, ceea ce poate fi găsit acasă".

"Eu fac măști. Pot bate un ou și să-l aplic pe față. În afară de aceasta putem folosi portocalele, castraveții, pentru a curăța pielea".

Costul unei proceduri cosmetologice de îngrijire facială a tenului variază de la 350 pînă la 1000 de lei.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

piele , îngrijire , primăvară , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.