11 august 2014, 16:32 Sănătate views 8233
România: Bărbat suspectat de virusul mortal EBOLA
Foto: polit.ru
11 august 2014, 16:32 Sănătate views 8233

România: Bărbat suspectat de virusul mortal EBOLA

Un bărbat de 51 de ani suspectat că este infectat cu virusul Ebola a fost transferat, duminică, de la Spitalul Judeţean din Ploieşti la Institutul Naţional "Matei Balş" din Bucureşti, relateaza Antena 3.

"Bărbatul a lucrat o perioadă bună de timp în Nigeria. S-a întors în ţară şi s-a simţit rău, motiv pentru care s-a prezentat la spital, pentru verificări. Medicii l-au trimis la Spitalul Matei Balş, unde urmează să fie supus la o serie de investigaţii speciale."

"Diagnosticul prezumtiv de Ebola a fost pus în urma examinării generale a pacientului. Trebuie spus că abia după câteva zile se va confirma sau infirma diagnosticul", a explicat corespondentul Antena 3.

Sursa: trends.md

Cuvinte cheie:

sanatate , Ebola , virus , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
114 locuitori

Rediul de Sus este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Rediul de Sus a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.