15 octombrie 2013, 12:00 Sport views 8332
15 octombrie 2013, 12:00 Sport views 8332

Radu Albot stabileşte noi recorduri în ratingul mondial al ATIPI


Foto: sports.md

Progresează chiar şi cînd suferă înfngeri. Cel mai bun tenisman moldovean Radu Albot şi-a îbunătăţit situaţia în ratingul mondial AITIPI. Deşi a abandonat cupa internaţională a Kremlinului, Radu Albot a urcat pe locul 174 în ratingul asociaţiei tenismenilor profesionişti, relatează tv7.md. 

În ultimele 3 săptămîni Radu Albot a urcat în ratingul AITIPI cu 54 de trepte. În noua ierarhie mondială tenismanul nostru se află pe locul 172, un record pentru tenisul autohton. În ultima săptămînă Albot a urcat cu două trepte, deşi a abandonat turneele AITIPI de la Taşkent şi Moscova.

A obţinut progrese în clasificarea mondială şi cea mai bună tenismană a Moldovei. Anastasia Vdovenco a cedat în finala din Antalia în faţa belgienei Mari Benua şi se află pe poziţia 772.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

tenis , top , record , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.