09 octombrie 2013, 10:31 Sport views 7192
09 octombrie 2013, 10:31 Sport views 7192

Moldoveanul Radu Albot a mai stabilit o performanţă


Foto: sports.md

Radu Albot este situat pe locul 174 în clasamentul Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti (ATP), dat publicităţii ieri, fapt ce constituie un nou record în tenisul moldovenesc, relatează MOLDPRES.

Comparativ cu săptămîna precedentă el a urcat în top cinci trepte.

Lui Radu Albot îi mai aparţin o serie de recorduri înregistrate în premieră în tenisul autohton. El este primul care a învins la un turneu, rezervat celor mai buni jucători din Europa în vîrstă pînă la 16 ani, primul care a participat la turneele de Mare Slam: Australian Open, US Open, Wimbledon. Recent, el a cîştigat primul turneu Challenger în cariera sa, desfăşurat la Fergana (Uzbekistan). Săptămîna curentă el evoluează la turneul Tashkent Challenger, notează MOLDPRES.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

top , tenis , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1909
Populația:
6700 locuitori

Ştefan Vodă este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ştefan Vodă. Amplasat în partea de sud-est a republicii, oraşul Ştefan Vodă este situat la o distanţă de 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6700 locuitori. Istoria localităţii începe cu anul 1909, odată cu întemeierea coloniei germane Kizil.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.