30 martie 2024, 12:00 Sport views 671
Un sportiv moldovean se antrenează în aceeași sală cu Conor McGregor
30 martie 2024, 12:00 Sport views 671

Un sportiv moldovean se antrenează în aceeași sală cu Conor McGregor

Se antrenează în aceeași sală alături de Conor McGregor pentru cel mai important duel al carierei.

Este vorba de luptătorul de MMA Valeriu Mircea, care se va bate peste o săptămînă pentru centură de campion definitiv în una din cele mai țări organizații de arte marțiale mixte din Europa, transmite protv.

„Sînt în pregătire, în Irlanda la sala unde se antrenează Conor McGregor, SGB Irlanda. Știți cu toții că mă pregătesc împreună cu Conor, am avut și posibilitatea să fac un sparring împreună cu el. Este un băiat de notă 10, un sportiv adevărat.” - a declarat Valeriu Mircea.

Postarea lui Valeriu Mircea pe Instagram, în care apare alături de Conor McGregor s-a viralizat, avînd peste 10 mii de aprecieri în mai puțîn de 24 de ore.

Moldoveanul desfășoară un stagiu de pregătire în aceeași sală cu starul irlandez, primul luptător din istoria UFC care a fost concomitent campion la două categorii de greutate diferite.

Antrenamentele au loc alături de mai mulți luptători și specialiști de top, membri ai diferitor organizații. Printre ei se numără și John Cavanagh, unul dintre antrenorii alături de care McGregor a scris istorie în UFC.

John CAVANAGH, ANTRENOR MMA:

„Valeriu s-a antrenat în sală pe parcursul ultimelor săptămîni, pregătindu-se pentru marea luptă KSW pe 6 aprilie. Va fi campion! A fost onoare să îl avem aici! Succes! ”

Pe 6 aprilie „The Solitary Wolf” urmează să se bată la Paris cu francezul Salahdine Parnasse, în cadrul unei noi gale KSW.

Valeriu Mircea este campion interimar al categoriei lightweight și pentru a avea definitiv centură trebuie să îl învingă pe Parnasse, care este campionul de facto al diviziei.

Francezul deține un titlu și în categoria de greutate inferioară, lăudîndu-se cu 18 victorii și două eșecuri în carieră să. De partea cealaltă, luptătorul nostru are 30 de succese, 8 înfrangeri și o remiză. Patru victorii și un eșec s-au produs în cadrul galelor KSW.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.