15 septembrie 2022, 12:30 Sport views 1619
Anastasia Nichita va lupta pentru aur, iar Irina Rîngaci - pentru bronz în finala Campionatului Mondial
15 septembrie 2022, 12:30 Sport views 1619

Anastasia Nichita va lupta pentru aur, iar Irina Rîngaci - pentru bronz în finala Campionatului Mondial

Luptătoarele Anastasia Nichita ș Irina Rîngaci vor evolua astăzi, 15 semptembrie, în Finala Mare, la lupte feminine, a Campionatului Mondial Seniori de la Belgrad, Serbia. În semifinalele Campionatului, Anastasia a întîlnit-o pe reprezentanta Japoniei Sakura Motoki, iar Irina a luptat cu reprezentanta Americii, Tamyra Mariama Stock Mensah.

Luptătoarea Mariana Draguțan a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial de la Belgrad. În meciul pentru medalia de bronz a categoriei de greutate 55 kg, ea a fost învinsă de canadianca Karla Gonzalez. În optimi, Mariana a cedat în fața viitoarei finaliste, ucraineanca Oleksandra Khomenets, dar în recalificări a dispus de indianca Sushma Shokeen.

Astăzi, Anastasia Nichita (59 kg) o va întîlni pe canadianca Laurence Beayregard, iar Irina Rîngaci (68 kg) va evolua contra învingătoarei perechii Noemi Szabados (Ungaria) – Dalma Caneva (Italia).

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
318 locuitori

Bezeni este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Floreşti. Amplasat pe malul rîului Căinari, Bezeni se află la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 318 oameni. Satul Bezeni a fost atestat documentar la 20 august 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.