30 decembrie 2021, 09:45 Sport views 2435
Gala Voievod 2021 a premiat cei mai buni sportivi ai anului
30 decembrie 2021, 09:45 Sport views 2435

Gala Voievod 2021 a premiat cei mai buni sportivi ai anului

Luni, 27 decembrie 2021, în orașul Orhei a avut loc evenimentul festiv GALA VOIEVOD 2021, organizat de către Federația de Luptă Națională VOIEVOD, transmite NOI.md.

La eveniment au fost prezenți sportivii care își desfășoară antrenamentele în cluburile Federației VOIEVOD, antrenorii, dar și conducerea Federației. Prezent la eveniment a fost și Președintele Federației VOIEVOD, Nicolae Pascaru.

În cadrul evenimentului, Oleg Sclifos, Vicepreședintele Federației VOIEVOD a menționat că „anul 2021 este un an deosebit pentru clubul MAXIMUS pe care îl reprezint. Este un an jubiliar, este un an deosebit și prin rezultatele remarcabile pe care le-am adus de pe arenele internaționale de amatori și profesioniști.”

Acesta a mai spus că de data aceasta, echipa Federației a „hotărît la finele anului să organizăm o sărbătoare mai deosebită. Această sărbătoare este cu scop caritabil după cum vedeți, copiii care au venit la acest eveniment au avut rolul de Moș Crăciun, au adus daruri pentru copiii din familii social vulnerabile, copiii mai triști ca noi.”

”Am dorit ca pe final de an să premiem cei mai buni sportivi ai clubului, și anume au fost premiați sportivii la 4 categorii. Șapte sportivi au primit cea mai mare distincție din cadrul Federației VOIEVOD și anume „Centura neagră”. Cred că a fost o surpriză pentru săi să aibă așa o onoare. Cred că nu s-au așteptat, dar cu siguranță au muncit foarte mult pentru aceste centuri. Mîine deja vom repartiza darurile copiilor și sperăm să aducem bucuria pe fața celor mai triști ca noi” – a concis Oleg Sclifos.

De asemenea, sportivul a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii din țara noastră.

„În preajma sărbătorilor de iarnă vreau să felicit toți sportivii din Republica Moldova, pentru munca depusă la antrenamente, pentru aceea că suntem uniți toți sub un drapel, drapelul Republicii Moldova.

Indiferent de condițiile modeste pe care le avem, mergem înainte cu încredere în sine.
Sărbători fericite tuturor!”

Menționăm că Federația de Luptă Națională VOIEVOD este o organizație sportivă care include 15 cluburi în care își desfășoară antrenamentele peste 3 mii de sportivi. Din 2007, de cînd a fost fondată Federația, sportivii acesteia au obținut peste 600 de medalii de aur, bronză și argint.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , distinctie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
1216 locuitori

Doina este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doina Rumeanţev, Iasnaia Poleana. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1216 oameni. Satul Doina a fost menționat documentar în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.