08 octombrie 2021, 09:55 Sport views 1802
Maia Sandu: ,,Este o mare reușită în istoria sportului moldovenesc ”
08 octombrie 2021, 09:55 Sport views 1802

Maia Sandu: ,,Este o mare reușită în istoria sportului moldovenesc ”

Președintele R. Moldova Maia Sandu a felicitat sportivele care au participat la campionatul mondial pentru seniori din Oslo, transmite Noi.md.

,,Impresionantă performanță a luptătoarelor noastre la Campionatul mondial pentru seniori din Oslo! Irina Rîngaci, sportiva de numai 20 de ani din Leova, ne-a făcut mîndri de țara noastră, cîștigînd într-o luptă acerbă prima medalie de aur din istoria luptelor libere feminine din Moldova la seniori. Colega ei, Iulia Leorda, a urcat pe podium, adjudecîndu-și medalia de argint” a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a felicitat de asemenea antrenorii și părinții care au fost alături de sportive.

,,Este o mare reușită în istoria sportului moldovenesc și ea se datorează acestor tinere puternice și curajoase. Ele au demonstrat că imposibilul poate fi posibil prin muncă, ambiție și dedicație. Felicitări campioanelor, felicitări antrenorilor Andrei Chiperi, Petru Chiperi și Anatol Guidea, și felicitări părinților care le-au susținut” a adăugat președintele Maia Sandu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Luptă , victorie , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populaţia:
2426 locuitori

Ignăţei este un sat şi comună din raionul Rezina. Ignăţei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 km de orașul Rezina şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2426 de oameni. Satul Ignăţei din ţinutul Orheiului este atestat documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.