26 iulie 2021, 16:30 Sport views 2995
Prestația frumoasă a înotătoarei din Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo
26 iulie 2021, 16:30 Sport views 2995

Prestația frumoasă a înotătoarei din Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Înotătoarea Tatiana Salcuţan s-a impus în grupa B a calificărilor, dar nu a reuşit acceadă în semifinalele probei de 100 metri spate.

Înotătoarea din Republica Moldova, Tatiana Salcuțan, s-a impus în grupa B a calificărilor la 100 de metri spate la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar nu a reuşit acceadă în etapa următoare - în semifinale. Ea a fost cronometrată cu 1.01.59.

Despre acest lucru a anunțat Comitetul Național Olimpic din Moldova, menționînd că acum marea provocare pentru Tatiana va fi concursul la 200 de metri spate, programat pe 29 iulie, distanță care i-a adus aurul la Jocurile Olimpice de Tineret.

Experții au numit demn înotul de 100 de metri spate, pe care Tatiana Salcuțan l-a arătat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, castigînd în grupa B a calificărilor, menționînd că aceasta a fost o prestație frumoasă, puternică și elegantă și, în general, o performanță demnă. Ei au felicitat-o cu această ocazie și au remarcat că sînt mîndri de ea.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Jocurile Olimpice , înot

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
350 locuitori

Chiţcanii Noi este un sat din cadrul comunei Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Chiţcanii Noi a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.