02 iulie 2019, 09:45 Sport views 2608
Rezultatele boxerilor moldoveni la Jocurile Europene din Minsk
02 iulie 2019, 09:45 Sport views 2608

Rezultatele boxerilor moldoveni la Jocurile Europene din Minsk

Cel mai bun rezultat a fost realizat de Vasile Belous din Grimăncăuţi, care a ocupat locul cinci în categoria de greutate de 69 kg. După ce l-a învins pe polonezul Philip Vashal și pe albanezul Bekiri Alban, boxerul nostru a pierdut în fața rusului Khariton Agrba în lupta pentru semifinale.

Restul boxerilor au suferit înfrîngeri la etapa preliminară a competițiilor.

Dorin Bucşa de la Hînceşti l-a învins pe maghiarul Roland Galosh în categoria de 60 kg, dar în următoarea bătălie a pierdut în faţa lui Javid Chalabiyev din Azerbaidjan. Victor Carapcevschi (75 kg) din Grimăncăuţi, după victoria asupra bulgarului Kivan Rami, nu a putut să treacă de slovacul Chemez Andrezh.

Andrei Kiryakov din Tiraspol (81 kg) l-a învins estonianul Aas Stiven, dar apoi a pierdut în fața armeanului Gore Nersesyan. Viktor Vakula din Tiraspol (56kg) a pierdut în faţa germanului Raman Sharaf, iar Cristina Kravcenko, în categoria de 60 kg, a pierdut în italienei Irma Tesla.

Boxerii din Grimăncăuţi Dmitri Galagoţ (64 kg), Andrei Zatuşevschi (91 kg) și Alexei Zavatin (+ 91 kg) au pierdut în faţa georgianului Lasha Guruli, a turcului Asar Berat și, respectiv, croatului Marco Milun.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Jocuri Europene , Minsk

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.