15 aprilie 2019, 11:45 Sport views 15250
Lista tuturor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW (Foto)
15 aprilie 2019, 11:45 Sport views 15250

Lista tuturor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW (Foto)

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost cel mai așteptat eveniment din lumea sportului, ieri, 13 aprilie, unde au participat pugiliști din Republica Moldova, dar și de peste hotare.

Emoții, griji, transpirație la propriu, gălăgie, lovituri, susținători, fani, organizatori, luptători, premii... aceștia sînt termenii-cheie de la acest grandios show organizat în premieră în țara noastră.

Au fost 13 lupte incitante și interesante cu participarea celor mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt.

Momentul culminant al evenimentului a fost lupta principală din 10 runde pentru centura WBA ASIA.

Într-o luptă impresionantă şi încordată și-au dat întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

Cîștigătorul a fost Ravshanbek Umurzakov care a reușit să obțină centura după a 2-a din cele 10 runde.

Punctul forte a cîștigului său a fost ,,lovitura sub centură”, care de fapt, anterior pugilistul a dezvăluit pentru Noi.md că este și secretul său.

De asemenea, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, au avut loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL, care au constat din 6 runde.

În aceste lupte și-au dat întîlnire Vladislav Gumeniuc (Moldova) și Giorgi Kandelaki (Georgia), precum și Octavian Gratii (Moldova) și Kakha Avetisiani (Georgia).

Cîștigătorii acestor două centuri au fost obținute de moldovenii Vladislav Gumeniuc și Octavian Gratii.

Celelalte lupte de rating au constat din patru runde. La ele au paticipat boxeri din Moldova, Rusia, Georgia, Ucraina, Letonia, România și Lituania.

Lista cîștigătorilor:

Leahu Alexandru

Todorov Vadim

Markelov Vladimir

Vreme Andrei

Barba Costin

Sîrbu Valeri

Desrobitu Ion-Mihai

Moșneaguța Igor

Bolotov Maxim

Railean Maxim

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul s-a desfășurat la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , show , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.