05 iulie 2018, 09:40 Sport views 7673
Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon
05 iulie 2018, 09:40 Sport views 7673

Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon

Tenismanul din R. Moldova, Radu Albot, s-a calificat în runda a treia la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

După ce în prima rundă a trecut de spanionul Pablo Carreno Busta, astăzi Radu s-a impus în cinci seturi în fața slovenului Aljaz Bedene (71 în clasamentul ATP).

Partida dintre cei doi jucători a durat 4.20 ore, iar Radu Albot a gestionat mai bine momentele decisive ale meciului. Primul set a fost adjudecat cu 6-2 de Radu Albor, iar în runda secundă s-a mers umăr la umăr pînă la scorul de 4-4. Slovenul a reușit să facă un break și s-a impus cu 6-4. În setul al treilea Radu și-a luat revanșa și s-a impus la tie-break 7-6 (7-3). Slovenul a mai revenit odată și egalat la seturi: 7-5.

În setul decisiv Radu Albot a fost mai lucid și a făcut break la începutul setului. La un moment dat Radu conducea cu 3-0 și a fost foarte aproape să facă chiar 4-0. Slovenul a făcut re-break și Radu s-a văzut pus sub presiune. În cele din urmă jucătorul nostru s-a concentrat și cu o scurtă superbă a închis meciul: 6-3.

În runda a treia Radu Albot va juca împotriva cîștigătorului perechii John Isner (SUA), al 9-le favorit de la Wimbledon sau Ruben Bemelmans, un belgian de 30 de ani, locul 104 ATP.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.