25 iunie 2018, 10:30 Sport views 13429
CM 2018: Egal spectaculos între Japonia și Senegal
25 iunie 2018, 10:30 Sport views 13429

CM 2018: Egal spectaculos între Japonia și Senegal

Japonia și Senegal au oferit o partidă extrem de spectaculoasă în primul meci al zilei din Grupa H de la Campionatul Mondial, 2-2.

Cele două au rămas neînvinse și sînt favorite să avanseze în optimi.

Senegalezii au deschis scorul după doar 11 minute. Sadio Mane, starul lui Liverpool, a înscris dintr-un ricoșeu fericit, după ce goalkeeper-ul Kawashima a respins greșit o minge ușoară.

Japonia a început să preseze și a restabilit egalitatea în minutul 34. Inui, mijocașul cumpărat deja de Betis Sevilla de la Eibar, a finalizat o fază superbă.

După ce Inui a zguduit bara transversală cu un șut de senzație în minutul 64,Senegal a preluat din nou conducerea, prin Wague, fundașul marcînd cu un șut plasat din interiorul careului.

Avantajul africanilor nu a durat decît 14 minute. Nou-intratul Keisuke Honda a profitat de o eroare incredibilă a apărării Senegalului și a înscris fără emoții din careu.

S-a terminat 2-2, iar Japonia și Senegal rămân favorite să se califice în optimi. Cele două se află pe primele două locuri și așteaptă deznodămîntul partidei dintre Columbia și Polonia.

Sursa: gsp.ro

Cuvinte cheie:

CM-2018 , Japonia , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
536 locuitori

Romanovca este un sat şi comună din raionul Leova. Romanovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 536 de locuitori. Satul Romanovca a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.