11 mai 2016, 15:30 Sport views 5590
Dan Olaru, pe locul I la etapa Cupei Europei
11 mai 2016, 15:30 Sport views 5590

Dan Olaru, pe locul I la etapa Cupei Europei

Tînărul arcaş moldovean, Dan Olaru, continuă să obţină rezultate foarte bune. El s-a clasat pe primul loc la etapa Cupei Europei printre juniori, desfăşurată în Ungaria.

Acest concurs a fost o etapă de calificare înaintea Campionatului European printre seniori, unde se vor pune la bătaie ultimele foi de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Europenele vor avea loc în oraşul englez Nottingham, în perioada 23-29 mai.

La ediţie trecută a Olimpiadei, Dan Olaru a fost portdrapelul Moldovei, fiind cel mai tînăr participant. La cei 15 ani, el a ocupat la Londra locul 9, după victorii de senzaţie în faţa reprezentanţilor Statelor Unite şi a Marii Britaniei.

Sursa: www.timpul.md

Cuvinte cheie:

Dan Olaru , Cupa Europei , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1358 locuitori

Suhuluceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Satul are o suprafaţă de circa 1.41 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.58 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghermăneşti și Suhuluceni. Localitatea se află la distanţa de 36 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Suhuluceni a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.