21 decembrie 2015, 14:33 Sport views 5612
Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun
21 decembrie 2015, 14:33 Sport views 5612

Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun

Sute de „Moşi Crăciun" şi alte personaje de poveste au alergat ieri pe străzile capitalei. Ei au participat la tradiţionalul Maraton de Crăciun, iar cei mai îndemânatici au fost răsplătiţi cu medalii şi cadouri. Acţiunea a durat câteva ore, timp în care o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare a fost închisă.

Locuitorii şi oaspeţii capitalei care preferă modul sănătos de viaţă au început să sărbătorească Crăciunul şi Anul Nou în mod neobişnuit. În jur de 500 de participanţi de toate vârstele s-au înscris la Maratonul de Crăciun. Vremea caldă şi frumoasă i-a determinat pe unii dintre ei să-şi ia şi copiii sau chiar animalele de companie.

Maratonul de Crăciun se desfăşoară pentru a treia oară. Ideea organizării acestuia este preluată de la ţările occidentale.

Participanţii la eveniment au avut parte nu doar de alergări. Ei au dansat, au ascultat muzică bună, iar unii au primit şi cadouri.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

maraton , sport , Chisinau , sarbatoare , cadouri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
350 locuitori

Sărăţica Veche este un sat din cadrul comunei Tomaiul Nou, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Sărăţica Veche a fost menționat documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.