01 noiembrie 2015, 14:25 Sport views 6846
Cristian Chirița a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă
01 noiembrie 2015, 14:25 Sport views 6846

Cristian Chirița a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă

Moldoveanul Cristian Chiriţa a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă – ITTF Cadet Chalenge 2015, care s-a desfăşurat în perioada 23-31 octombrie în oraşul Sharm El Sheikh din Egipt, transmite IPN.

În meciul final, sportivul de 19 ani, care a făcut echipă cu Cristian Pletea din România, Medardas Stankevicius din Lituania şi Truls Moregard din Suedia, au învins în mod suprinzător reprezentativa Asiei cu scorul de 3-0. La precedentele 5 ediții, europenii au fost învinși de sportivii din Asia. La feminin, s-a impus America Latină, care a dispus cu 3-1 echipa Europei.

Anul trecut, Andrei Puţuntică a cucerit titlul de campion mondial la tenis de masă pentru cadeţi. Împreună cu românul Cristian Pletea, sportivul moldovean a obţinut această performanţă la proba de dublu.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Campionat , tenis de masă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1659 locuitori

Moara de Piatră este un sat şi comună din raionul Drochia. Moara de Piatră este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1659 de oameni. Satul Moara de Piatră a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.