10 aprilie 2015, 16:48 Sport views 7942
Victorie şi calificare în runda următoare pentru naţionala Moldovei de fotbal feminin
Foto: fmf.md
10 aprilie 2015, 16:48 Sport views 7942

Victorie şi calificare în runda următoare pentru naţionala Moldovei de fotbal feminin

Naţionala Moldovei de fotbal feminin a câştigat grupa 1 din prima rundă preliminară pentru EURO 2017 şi a obţinut calificarea în următoarea fază a calificărilor. Echipa antrenată de Alina Steţenco a reuşit această performanţă după ce în ultima etapă a învins cu 3-0 Luxemburgul, iar Letonia şi Lituania au remizat, 1-1.

Claudia Chiper a deschis scorul pentru echipa noastră în partida desfăşurată la Vadul lui Vodă deja în minutul 13. Chiper a dublat avantajul Moldovei în minutul 86, atunci când a înscris pentru 2-0. Rezultatul final al partidei a fost stabilit peste un minut, de către Ludmila Andone.

Moldova a reuşit să câştige grupa şi după ce partida dintre Letonia şi Lituania s-a încheiat cu o remiză. Dacă fotbalistele din Letonia se impuneau în duelul cu Lituania, naţionala noastră urma să încheie grupa pe locul doi.

În cadrul mini turneului găzduit de ţara noastră, Moldova a mai obţinut o victorie, 2-0 cu Lituania, şi a pierdut cu 0-1 în faţa Letoniei.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Moldova , femei , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.