11 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1603
Horoscopul pentru 12 august 2022
11 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1603

Horoscopul pentru 12 august 2022

BERBEC

Astăzi s-ar putea să finalizezi un proiect dificil care este important pentru carieră ta. Recunoașterea dăruirii și a muncii tale ar putea să te găsească mai mult copleșit emoțional decît să te facă să te simți confortabil. S-ar putea să trebuiască să faci un efort special pentru a îți controla sentimentele. Ai mutat munții din loc că să ajungi unde ești, așa că e frumos să fii recunoscut. Meriți să sărbătorești în seară asta.

TAUR

Un eveniment mult așteptat, poate o nuntă sau un botez, te-ar putea emoționa pînă la lacrimi. Deoarece ești în mod natural o persoană căreia nu-i place să-și arate sentimentele, s-ar putea să trebuiască să fii singur pînă cînd dorința de a plînge trece. Această ar trebui să fie o zi foarte fericită și pentru ține, iar mulțumirea ta ar putea părea aproape prea bună pentru a fi adevărată. Chiar dacă nu ai putut participa în persoană, este real. Relaxează-te și bucură-te de ea.

GEMENI

Un vis intens te poate mișcă atît de puternic încît poți te trezeșți cu ciudat sentiment că visul era real. Scrie-l. Poate este. Eforturile de a depăși obstacolele și de a avansa în afaceri ar putea, în sfîrșit, să dea roade. Ai putea să te plimbi năucit întrebîndu-te dacă s-a întîmplat cu adevărat. Profită la maximum de asta și nu-ți fie teamă să-ti arăți sentimentele.

RAC

Discuțiile cu partenerul tău te-ar putea emoționa pînă la lacrimi. Ai depășit orice dificultăți și probabil ai ajuns la o nouă înțelegere. Orice relație sau prietenie începută sau avansată acum arată că va fi puternică și de durata. Înclinația ta de baza va fi să-ți controlezi sentimentele, dar nu-ți fie teamă să le arăți. Este în regulă în momente că acestea.

LEU

Astăzi s-ar putea să simți nevoia să faci multă muncă în jurul casei tale. Poate te aștepți la viitori vizitatori sau dorești pur și simplu să amenajezi locul pentru ține. S-ar putea să fie nevoie să ții ritmul și să nu încerci să faci totul deodată. S-ar putea să întîmpini dificultăți care necesită ajutor din partea altora care ar putea fi indisponibili.

FECIOARĂ

Unele comunicări intense cu un prieten apropiat sau iubit ar putea dezvălui lucruri minunate despre relația ta. Poate că ai mai multe în comun decît credeai. Poate că temerile și insecuritățile tale se dovedesc nefondate. Drept urmare, voi doi ați putea să va apropiați și să descoperiți un nou simt reciproc al scopului. Bucură-te de sentimentele pozitive care îți ies în cale și vei avea o zi grozavă.

BALANȚĂ

Tradițiile sociale antice ar putea fi o parte puternică a zilei. Un eveniment emoționant cu privire la familia ta, poate planificarea unei nunți sau a unei alte serbări, te-ar putea face să te simți deosebit de emoționat. În goana evenimentelor, probabil că vei ține frîu strîns pe orice expresie a emoției. Păstrarea aparențelor ar putea fi mai importantă pentru ține decît de obicei astăzi. Fă-o, dar fii și tu însuți.

SCORPION

De obicei, acorzi o mare importantă autocontrolului. Astăzi, această abilitate îți va fi utilă cînd vei primi o veste minunată care, altfel, te-ar putea emoționa pînă la lacrimi. În aceste circumstanțe, este în regulă să dai frîu liber sentimentelor. Muncă ta grea și dedicarea pentru carieră dau roade. Ar putea sosi informații noi despre posibile progrese. Este o zi foarte plină de evenimente.

SĂGETĂTOR

Aștepta-te la cîteva vești grozave în ceea ce privește banii, eventual o avansare profesională. S-ar putea să trebuiască să controlezi dorința de a izbucni în lacrimi de bucurie. O prietenă ar putea trece prin unele schimbări grele și ar putea dori sprijinul tău. Cea mai bună cale de acțiune ar fi să asculți mai degrabă decît să oferi sfaturi. S-ar putea să trebuiască totuși să încerci din greu să te controlezi. Situația ar putea sfida orice rațiune.

CAPRICORN

Evenimentele fericite care implica o ruda apropiata te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea fi implicata o casatorie sau o nastere. Proiectele tale, in special cele cu alti oameni, s-ar putea derula bine in ciuda dificultatilor pe care a trebuit sa le depasesti. Rezultatele te-ar putea misca pana la lacrimi si s-ar putea sa simti nevoia sa te controlezi, dar nu-ti fie teama sa arati cum te simti.

VĂRSĂTOR

Intuitia ta este la cote maxime astazi. Ar trebui sa iti fie mai usor decat de obicei sa te conectezi la gandurile si sentimentele celorlalti. Ar putea fi o idee buna sa iti controlezi reactiile. Nu le spune altora ce intelegi decat daca esti sigur ca vor sa stie. Imaginatia si abilitatile tale creative functioneaza, de asemenea, la un nivel foarte inalt. Profita la maximum de ele.

PEȘTI

Astăzi, o preocupare profundă pentru sentimentele altora te-ar putea face să ai o atitudine simpatică față de cei care au nevoie de o oarecare înțelegere. Este mai important să asculți decît să vorbeșți acum, chiar dacă practicul tău ar putea dori să se exprime. Treburile tale ar trebui să meargă fără probleme, aducîndu-ti multă satisfacție. Nu fi surprins dacă vei varsă cîteva lacrimi de bucurie la un moment dat.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

august , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1441 locuitori

Coropceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Coropceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 17 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1441 de oameni. Satul Coropceni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.