17 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1229
Horoscopul pentru 18 mai 2022
Foto: opentv.media
17 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1229

Horoscopul pentru 18 mai 2022

BERBEC

A fost greu in ultimele zile sa comunici cu cei apropiati? Esti putin sceptic in privinta farmecului tau? De fapt, te-ai simtit oarecum nesigur pe tine in general? Ziua aceasta este excelenta pentru un nou inceput. Esti plin de incredere, ai un dar firesc pentru diplomatie, iar simtul tau de rafinament va fi din nou remarcat si apreciat.

TAUR

Ti-a fost destul de usor sa detectezi adevarul din spatele situatiilor pe care le-ai intalnit in ultima vreme. Cu toate acestea, incepand de astazi, abilitatile tale analitice nu vor fi atat de sigure. Urcusurile si coborasurile relatiilor tale te nedumeresc si nicio analiza nu ofera o solutie. O anumita lipsa de angajament din partea altor oameni va starni indoieli si vei incepe sa te intrebi daca esti cu adevarat apreciat si inteles.

GEMENI

Cat de intense au fost ultimele zile! Ai putea petrece luni de zile doar reflectand la aceste experiente recente. Dar starea de spirit nu este favorabila introspectiei in acest moment. O schimbare de temperament te incurajeaza sa iti impartasesti viata cu mai multa generozitate. Dar cu cine o vei impartasi? Aceasta poate fi intrebarea zilei.

RAC

Ziua aceasta te poate ajuta sa te desparti de intuneric si de dezamagirea din jur. O influenta mai jucausa incearca sa-si faca loc in relatiile tale, in special in angajamentele tale emotionale iar asta ti-ar putea reimprospata interesul pentru viata amoroasa. Daca nu ai petrecut suficient timp de calitate cu partenerul tau, ar fi bine sa compensezi acum. Partenerul tau va fi incantat.

LEU

Uneori ai impresia ca navighezi printr-o ceata deasa, dar obscuritatea se va ridica in sfarsit astazi. Cerul din fata este insorit si senin! Te poti astepta la o invitatie de a face o mica excursie sau la o oferta de a face parte dintr-un grup special. Nu rata nicio ocazie de a te distra.

FECIOARĂ

A fost cineva apropiat tie nepoliticos fara nicio provocare? Ai fost tinta unor critici neplacute? Incearca sa nu pui la inima aceste neplaceri. Incepand de astazi si in zilele urmatoare, te poti astepta sa simti nevoia sa te retragi oarecum pentru a iti ingriji ranile sufletesti. Ai nevoie de mai multa armonie si blandete in viata ta amoroasa si probabil ca vei obtine asta in curand. Fii rabdator!

BALANȚĂ

Sa ai o parere personala cu privire la orice subiect nu este cel mai dificil lucru din lume de facut. Mai dificil este sa confrunti cu o anumita obiectivitate opiniile altora. Energia cereasca actuala marcheaza o schimbare catre o mentalitate orientata spre stiinta. Acesta nu mai este momentul sa te afirmi, ci mai degraba sa inveti de la ceilalti.

SCORPION

A venit momentul sa te gandesti si la tine si sa tragi cateva concluzii. Te afli la sfarsitul volumului lung pe care il scriai despre viata ta interioara. Va trebui sa integrezi ceea ce ai invatat cu diferitele emotii si situatii in care te afli acum. „Normalizarea” va fi cuvantul cheie in zilele ce vor urma.

SĂGETĂTOR

Seductia prin cuvinte este adevarata ta putere. Ai un mare talent pentru orice implica cuvinte. Asa ca vei putea atrage si mai multi admiratori in jurul tau astazi! Cu energia planetara actuala la lucru, vei obtine cu siguranta primul premiu la orice concurs de cuvinte. Daca te-ai gandit sa scrii o scrisoare de dragoste sau sa deschizi un profil pe un site de intalniri, fa-o acum!

CAPRICORN

Cu energia cereasca de astazi, te vei simti ca in vacanta. Aceasta configuratie planetara ofera adesea oamenilor senzatia de a avea o minte proaspata si o dispozitie calma. Problemele care odata pareau atat de complicate acum par simple si usor de rezolvat. Ai putea chiar sa te distrezi si scriind. Incearca. S-ar putea sa fii surprins de rezultate.

VĂRSĂTOR

Spui da de fiecare data cand cineva iti cere o favoare? Este uneori greu sa gasesti timp pentru tine, deoarece esti atat de ocupat sa vii in salvarea unui prieten sau a unui membru al familiei? Energia cereasca de astazi iti cere sa te gandesti la tine. Nu fa absolut nimic daca asta iti doresti. Ai grija de tine inainte de a avea grija de toti ceilalti!

PEȘTI

Crezi ca corpul tau reflecta cine esti ? Daca ai senzatia ca nu este asa, probabil ca imaginea pe care o ai despre tine nu este tocmai corecta. Arunca o privire atenta la tine pentru a reajusta acea imagine. Vei vedea ca corpul tau este oglinda exacta a cine esti in acest moment. Alinierea planetelor te va ajuta sa vezi acest lucru mai clar acum.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
3041 locuitori

Căinarii Vechi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Floriceni și Căinarii Vechi. Localitatea se află la distanța de este 25 km de oraşul Soroca şi la 151 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3041 de oameni Satul Căinarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.