17 mai 2022, 10:35 Caleidoscop views 2773
Orban a acuzat UE De impunerea unei culturi și ideologii străine
Foto: ria.ru
17 mai 2022, 10:35 Caleidoscop views 2773

Orban a acuzat UE De impunerea unei culturi și ideologii străine

Uniunea Europeană impune Ungariei o cultură și o ideologie străină și există puncte spre care nu este pregătită să meargă, informează Noi.md.

Potrivit RBC-Ucraina cu referire la telex.hu, despre aceasta a declarat premierul ungar Viktor Orban, menționînd că „Uniunea Europeană abuzează zilnic de puterea sa, în timp ce Budapesta acceptă să fie tolerantă, dar cu rezerve”.

 "Dar este ceva ce nu ne putem permite. Ne protejăm familiile, granițele noastre, susținem ca tatăl să fie bărbat și mama să fie femeie, nu vom accepta o ofertă de la Bruxelles care să ne distrugă familiile" , el a spus.

 Potrivit acestuia, maghiarii doresc ca Uniunea Europeană să protejeze națiunile libere și egale, democrația, evlavia și demnitatea umană. El a adăugat că vede Ungaria în UE în următorul deceniu, dar caută aliați pentru reînnoire a Uniunii Europene.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Victor Orban , acuzație , UE , impunerea , cultura , Ideologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1122 locuitori

Hancăuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Hancăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 26 km de oraşul Edineţ, la 47 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 228 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1122 de oameni. Prima atestare documentară a așezării datează din anul 1429, cînd domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun dăruia lui Radu grămătic satul Ivancăuți (denumirea veche a satului Hancăuți.)

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.