16 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1552
Horoscopul pentru 17 ianuarie 2022
16 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1552

Horoscopul pentru 17 ianuarie 2022

BERBEC

Comunicarea cu ceilalti ar trebui sa fie la fel de puternica la nivel psihic ca si la nivel verbal, asa ca asteapta-te la niste flash-uri telepatice. Practicitatea si bunul simt se combina cu intuitia astazi pentru a te face sa te simti deosebit de creativ. O serie de idei pentru proiecte noi ti-ar putea trece prin minte, si vei dori sa le notezi pentru mai tarziu. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie atat de multe incat nu vei putea decide ce sa alegi acum. Cere parerea prietenilor tai!

TAUR

Practicitatea innascuta si bunul simt pot fi chemate in actiune in numele unui grup cu care esti afiliat. Unii s-ar putea simti incurcati, iar tu esti singurul care are ceea ce este nevoie chiar acum pentru a rezolva problema. Obiectivele tale ar putea fi avansate astazi datorita concentrarii sporite si gandirii clare. In general, aceasta ar trebui sa fie o zi grozava pentru a lucra la proiectele proprii.

GEMENI

Oricare ar fi sarcinile sau treburile pe care trebuie sa le indeplinesti astazi, probabil ca vor merge mult mai rapid si mai eficient decat de obicei. Nivelul tau de bun simt este ridicat, la fel ca si energia ta fizica. Succesul este puternic indicat in orice tip de intreprindere pe care o incepi astazi, asa ca nu iti fie teama sa incerci ceva, oricat de revoltator ar parea. Apropo, nu fi surprins daca alti oameni vin la tine pentru un sfat.

RAC

In general, ai tendinta de a merge spre un nivel foarte ridicat de perseverenta. Indiferent cat de dificila ti se pare o sarcina, astazi ar trebui sa mearga foarte bine, mai ales daca implica un studiu aprofundat sau o cercetare de orice fel. Gandirea ta este deosebit de clara iar bunul simt functioneaza la un nivel foarte inalt.

LEU

Visele ar putea aduce lumina asupra unor ambiguitati personale pe care ai incercat sa le intelegi. Gandirea ta este deosebit de clara si logica acum si, prin urmare, munca ar trebui sa fie o placere. Problemele legate de bani ar trebui sa mearga destul de bine astazi, mai ales daca sunt implicate documente sau documente legale. Ar trebui sa ai perspective practice mai puternice decat de obicei, in special in ceea ce priveste finantele, si astfel poti incheia ziua simtindu-te mai mult decat multumit de ceea ce ai realizat.

FECIOARĂ

Proiectele de tot felul la care ai putea lucra cu parteneri sau prieteni ar putea merge deosebit de bine astazi, deoarece gandirea ta este deosebit de clara, clara si logica. Tu si prietenii tai va aflati intr-un loc deosebit de puternic in acest moment, cu incredere si respect intre voi la cote maxime. Evenimentele sociale ar putea aduce discutii stimulatoare si legaturi mai puternice intre tine si ceilalti. Munceste din greu, dar bucura-te de fiecare minut.

BALANȚĂ

Astazi ar putea fi una dintre acele zile in care te uiti prin casa si te gandesti: „Ce mizerie!" S-ar putea sa te decizi apoi sa oferi intregului loc o curatare amanuntita. E in regula, atata timp cat nu incerci sa o faci singur. Cheama si pe ceilalti din gospodarie sa ajute. Ai lucrat foarte mult in ultimul timp si, daca obosesti prea mult, ai putea sa fii foarte dur cu toata lumea si sa fii o companie foarte neplacuta. Linisteste-te!

SCORPION

Scrisorile sau apelurile telefonice ar putea veni astazi, reafirmand succesul continuu de care te-ai bucurat si prezentand noi oportunitati. Mintea ta ar trebui sa fie intr-un spatiu foarte bun pentru a lua in considerare orice lucru nou care iti iese in cale, iar bunul tau simt este ridicat, asa ca esti apt sa vezi toate partile.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa fi fost interesat in mod special de promovarea sanatatii tale generale de ceva vreme, asa ca astazi ai putea incepe in sfarsit acel program de nutritie si exercitii fizice la care te-ai gandit. Este posibil sa ai deja un plan care este mai mult decat viabil, deoarece gandirea ta este deosebit de clara si logica in acest moment. Altii ar putea fi inspirati sa ti se alature. Oricare ar fi munca pe care o faci, trebuie realizata rapid si cu pricepere.

CAPRICORN

Ziua de astazi ar trebui sa se dovedeasca o zi plina la toate nivelurile. Inspiratia pentru proiecte creative, in special pentru scris, ar trebui sa vina la tine din abundenta, si astfel s-ar putea sa produci rezultate care te-ar putea surprinde chiar si pe tine. Comunicarea cu cei dragi este deosebit de clara, deschisa si sincera astazi. Vei putea lamuri cateva chestiuni care s-ar putea sa te deranjeze atat pe tine car si pe cei apropiati. Copiii s-ar putea dovedi o sursa puternica de sprijin si distractie.

VĂRSĂTOR

In general, ai tendinta de a renunta la documente, dar astazi necesitatea de a gestiona bugetul si chestiunile financiare te-ar putea forta sa te asezi si sa faci totul cum trebuie. Cu toate acestea, in ceea ce priveste banii si alte resurse, esti predispus sa fii deosebit de practic si eficient. Alte documente ar trebui sa mearga la fel de bine. Rasfata-te cu o cina placuta in restaurantul tau preferat!

PEȘTI

Astazi, sensibilitatea se combina cu inteligenta mentala pentru a-ti scoate la suprafata practicitatea si eficienta innascute. Probabil ca vei avea mai multe ocazii sa folosesti asta, fie ca este vorba de munca pe care o faci acasa, daca ajuti un prieten sau lucrezi cu un grup. Membrilor familiei si altora le este usor sa comunice cu tine si ar putea veni la tine cu probleme pe care trebuie sa le rezolve. Bucura-te de ziua ta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
350 locuitori

Dubovca este un sat din cadrul comunei Bozieni, raionul Hînceşti care se află la distanța de 13 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Dubovca a fost întemeiat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.