12 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2423
Horoscopul pentru 12 mai 2020
12 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2423

Horoscopul pentru 12 mai 2020

BERBEC

Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată. Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

TAUR

Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere. Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli şi din alte surse dacă e adevărat, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu te au la suflet. Dacă te iei după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă, or forţa de a depăşi acest moment sensibil e în tine. Prefă-te că nici nu ai auzit aceste veşti proaste şi luptă cu emoţia negativă care-ţi dă târcoale. În fond, nu te priveşte personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

GEMENI

Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e bună, deci încearcă să-ţi recapeţi, pe cât posibil, încrederea în lume, în tine însuţi, în noroc, chiar dacă eşti tentat să spui că ţie îţi merg toate prost. Nu e deloc aşa iar evenimentul care urmează să se întâmple ţi-ar putea schimba complet părerea despre cât de norocos eşti, dar totul depinde de atitudinea ta în faţa şansei! Dacă tu însuţi o refuzi, nimeni nu ţi-o oferă cu de-a sila. Primeşte tu norocul cu inima deschisă: e pentru tine!

RAC

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

LEU

Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta. Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

FECIOARĂ

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum…

BALANȚĂ

Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii. Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, se aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei. Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

SCORPION

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe sarcini în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţia ta sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi. Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet în aceste activităţi şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

SĂGETĂTOR

Ajungi la capătul unei acţiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la capăt şi poţi să te detaşezi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns şi cum, ci faptul că poţi pune punct, fără să te mai gândeşti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

CAPRICORN

Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în tine forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc. Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanţă nu înaintează. O zi de pauză ar fi de preferat, dar dacă nu ţi-o poţi permite, nu te crampona de piedici, fă altceva!

VĂRSĂTOR

Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu ştiu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag în altă direcţie decât cea în care mergi tu, încât e normal să nu resimţi nici un progres în ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuşi dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încerci să-ţi reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că tu eşti Gică Contra, dar dacă taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

PEȘTI

Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina. Aruncă deci o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge mai apoi de pe lista de restanţe. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate printre amintiri.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.