18 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2139
Horoscopul pentru 18 ianuarie 2020
18 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2139

Horoscopul pentru 18 ianuarie 2020

BERBEC

Azi întâlneşti exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea deţine soluţia cheie la problema care te preocupă. Asculţi ce-ţi spune cu entuziasm şi pui imediat în practică sfaturile sale, ceea ce va reprezenta un mare salt înainte în planurile tale. Dacă ai fi continuat să cauţi singur soluţia problemei, fără să ceri sau să accepţi ajutor de la nimeni, ai fi bătut mult timp pasul pe loc, dar aşa prietenul apare exact în momentul cel mai important pentru a mai înainta câteva etape. El îţi împărtăşeşte din experienţa sa de viaţă, oferindu-ţi o rezolvare deja verificată, care la el a dat roade bune, deci la fel va fi şi la tine.

TAUR

Se deschide în faţa ta o aventură foarte interesantă care te atrage ca un magnet. Greu să-i rezişti, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să te opui temerilor care te încearcă, indeciziei care te însoţeşte, chiar dacă nu ştii ce te aşteaptă la capăt. Fă primul pas cu încredere deplină. Surprizele se vor ţine lanţ, din ce în ce mai bune şi mai incitante, dar cel mai greu e acest moment: startul. Ceva te cheamă, altceva te opreşte, dar norocul tău e acel imbold interior care te copleşeşte şi, într-un final, te împinge să dai curs acestei atracţii. Porneşti la drum curios şi entuziast, atras de luminiţa care se vede deocamdată palid la capăt!

GEMENI

Eşti foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile şi încerci, atât cât îţi stă în putinţă, să le ridici moralul cu o vorbă bună, cu o încurajare, chiar cu o mână de ajutor. Prezenţa ta le face bine, pentru că tu le vorbeşti din experienţă proprie şi ştii ce sfaturi s-ar potrivi cel mai bine în acest caz. Şi tu ai trecut cândva prin astfel de momente şi poate şi ei ţi-au fost alături în mod similar, deci a venit vremea să le întorci cumva serviciile şi să fii tu sursa lor de energie pozitivă şi curaj. Îndeamnă-i să vadă în ceea ce li se întâmplă o lecţie bună prin care mai au ceva util de învăţat despre viaţă. Ti ai atins înţelepciunea şi poţi preda şi altora ce ştii.

RAC

Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheamă-l pe Cupidon de partea ta să-ţi dea cele mai bune sfaturi în situaţia care te deranjează atât de mult. Cu cât reuşeşti să-ţi umpli inima cu mai multă afecţiune pură, cu atât vei rezolva mai bine şi mai frumos chiar şi cele mai tensionate planuri. Chiar şi acele planuri faţă de care resimţi o oarecare ostilitate sau frică merită să fie învăluite în sentimente calde de iubire, atât cât poţi oferi tu, pentru că se vor aşeza mult mai repede pe un teren normal. Fă un efort să laşi la o parte orice resentiment, orice stare de nervi, orice tensiune şi să priveşti situaţia în care te afli numai prin prisma iubirii. Vor apărea imediat şi miracolele!

LEU

Sunt momente când trebuie să mai laşi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. În aceeaşi situaţie te afli şi astăzi, pentru că dai dreptate amicului tău, deşi nu eşti de acord cu ceea ce spune, dar totuşi faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din când în când, pentru că nu te poţi  ţine doar de propriile idei, dar se pare că aceste compromisuri de pe parcurs sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare a colaborării voastre. Dacă tu spui nu, celălalt va spune că eşti încăpăţânat şi nu eşti cooperant, dar dacă spui ca el, eşti cel mai bun prieten!

FECIOARĂ

Discuţi la modul foarte serios cu o persoană care a trecut prin câteva probe majore de destin şi observi la el transformări uluitoare. Eşti curios să afli cum a reuşit să ajungă la fel, şi îi asculţi povestea cu urechile pâlnie, pentru că te regăseşti cumva în experienţa sa. Simţi că ai putea să-i urmezi exemplu şi să faci şi tu unele schimbări benefice în viaţa ta. Ascultă deci ce-ţi transmite cel din faţa ta, pentru că nu o face nici ca să se laude, nici ca să câştige admiraţia lumii, ci pentru că ştie că exemplul lui poate fi urmat şi de alţii pentru a-şi găsi calea potrivită. El poate fi mentorul tău într-un moment de căutare de sensuri.

BALANȚĂ

Nimeni nu-i înţelege mai bine ca tine pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că ai trecut şi tu prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a înţelege perfect ce simte, astfel încât tu îl poţi consola cel mai bine. Nu plângi alături de el ca să-i accepţi abandonul în faţa greului, ci dimpotrivă: preiei pe umerii tăi ceva din problema care îl apasă şi îi arăţi, prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni. Arată-i că are voie să facă ce vrea, că nu îl ţine nimeni cu forţa captiv în închisoarea gândurilor negative şi că se poate elibera.

SCORPION

Te apuci serios de o activitate care necesită un efort susţinut, dar nu ajunge doar să te concentrezi la ce ai de făcut, ci să fii atent şi la instrucţiuni, la sfaturi, la îndrumările benefice care vin de pe margine. Da, forţa de lucru eşti tu, efortul e al tău, dar totuşi informaţiile pe care te bazezi pot veni acum de la alţii într-o formă foarte bună! În timp ce lucrezi, stai cu urechile pâlnie la ceea ce se aude în jur: că e o conversaţie prinsă din zbor, o ştire de la radio sau o îndrumare direcţionată chiar spre tine, se va dovedi a fi informaţia esenţială pentru a-ţi duce sarcina la capăt cu brio.

SĂGETĂTOR

Singur, nu poţi repara o situaţie care te macină, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ţi se va mai părea la fel de greu! Ai pe cineva alături care pune umărul la problema ta, şi cine altcineva te înţelege şi te susţine mai bine dacă nu familia? Ajunge doar să spui ce te doare şi va sări în ajutorul tău la nevoie! Şi tu ai făcut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ţi întoarce un serviciu similar pe care şi tu l-ai oferit în momente critice. Nu ţine doar pentru tine şi nu insista să te descurci singur! A recunoaşte că nu poţi nu e o dovadă de slăbiciune, ci de încredere în ceilalţi!

CAPRICORN

Unele transformări se fac în timp îndelungat, încât nici nu le remarci efectele, deci, dacă tu speri urmări rapide şi spectaculoase, speri degeaba. Eşti în toiul unui proces profund de reformulare şi reconstrucţie, dar până ce lumea va şi remarca ce anume s-a schimbat la tine şi mai ales până ce tu însuţi vei descoperi că ai devenit altul, e posibil să mai treacă multă vreme. Dacă vrei să porneşti pe un drum nou, nu te gândi la schimbări bruşte de direcţie, ci fă schimbările pas cu pas, de la cele mai mărunte. Într-o zi vei avea revelaţia schimbării totale!

VĂRSĂTOR

Nu te speria de micile hopuri care se mai ivesc în afacerile tale! Nu poţi merge continuu pe un trend ascendent, ci mai apar şi perioade în care nimic nu se mai mişcă, ba chiar baţi şi un pic în retragere. Ai răbdare, oricum eşti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar în acest moment e unul din acele hopuri care te fac să-ţi pierzi încrederea în succes. Nu începe să spui despre tine că n-ai noroc, că nu ai ba una, ba alta. Ba le ai pe toate, dar nu le vezi chiar în fiecare zi. Hopul de azi are şi el un rol: acela de a te face să apreciezi mai mult ceea ce ai, nu să tot scoţi în evidenţă ce nu ai!

PEȘTI

Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune!  Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1184 locuitori

Şestaci este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şestaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Şoldăneşti și 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1184 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Șestaci datează din anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.