01 martie 2017, 14:46 Caleidoscop views 12177
Tanti Ludmila revine pe micile ecrane din țară (Video)
01 martie 2017, 14:46 Caleidoscop views 12177

Tanti Ludmila revine pe micile ecrane din țară (Video)

Ludmila Bălan, cunoscută copiilor anilor '90 ca Tanti Ludmila datorită show-ului pe care îl modera la postul public de televiziune, se întoarce pe micile ecrane în calitate de prezentatoare. Aceasta va conduce „WOW Kids", care va fi lansat în curînd la Prime TV.

„Dacă pînă acum în ţara noastră erau doar show-uri cu copii care cîntă şi dansează uite că acesta este primul show în care noi vom pune în valoare copii talentaţi în diferite domenii, biologie, chimie, astronomie, tot. Dacă aveţi copii care vă uimesc neapărat trimiteţi video cu acest copil talentat pentru că a început castingul", a spus prezentatoarea „WOW Kids", Ludmila Bălan, în cadrul emisiunii „Prima oră".

Concursul este destinat copiilor cu vîrsta cuprinsă între 3 şi 14 ani. Aceștia îşi vor etala talentul în faţa a trei juraţi.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

personalitati , televiziune , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1808 locuitori

Cucuruzeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ocniţa-Răzeşi și Cucuruzeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1808 oameni. Satul Cucuruzeni a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.