08 februarie 2012, 15:00 Caleidoscop views 3210
08 februarie 2012, 15:00 Caleidoscop views 3210

Care sînt cele mai piratate filme?

Cele mai de succes filme sînt și cele mai piratate, arată un clasament recent realizat în funcție de peliculele descărcate de pe BitTorrent.

În condițiile în care se fac presiuni pentru înăsprirea legislației în ceea ce privește copyright-ul, topul celor mai piratate filme arată că cel mai des se descarcă ilegal de pe Internet producțiile care au și încasări foarte mari, relatează TorrentFreak.

Lista de filme descărcate de pe BitTorrent a fost realizată prin monitorizarea tracker-ilor încă din 2006.

Pe primul loc este Avatar, film care a fost descărcat de 21 de milioane de ori, acesta fiind urmat de "The Dark Night" și "Transformers", filme descărcate de 19 milioane de ori.

În top au mai intrat și "Inception", "The Hangover" sau "Star Trek".

Este vorba despre pelicule care au avut încasari extrem de mari, "Avatar" fiind filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile (2,7 miliarde de dolari), iar "Transformers" e pe locul cinci în topul celor mai de succes filme (1,1 miliarde de dolari).

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
619 locuitori

Sărăteni este un sat din cadrul comunei Cotul Morii, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 619 locuitori. Satul Sărăteni a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.