|
Foto: romaniatv.net |
Templul dorinţelor, locul magic din România unde dorinţele sînt îndeplinite şi oamenii tămăduiţi
Locul în care cele mai ascunse gînduri devin realitate există în România. Se numeşte Templul DORINŢELOR şi este la Şinca Veche în judeţul Braşov. Aici, există magie spun oamenii pentru că lucrurile care se întîmplă sunt inexplicabile. Legenda, dar şi întîmplările extraordinare petrecute aici au făcut înconjurul lumii.
Templului Dorinţelor i se mai spune Templul Ursitelor sau Grota de la Şinca Veche sau chiar Templul Extratereştilor. Oamenii au ales aceste denumiri după întîmplările inexplicabile petrecute de-a lungul anilor.
Construcţia, extrem de bizară se află la cîţiva kilometri de localitatea Perşani, relatează România TV. Ţinutul pare rupt din basm, iar felul în care arată grota, îţi dă primii fiori.
Se spune ca templul are origini dacice, avand peste 7000 de ani vechime. Este format din cinci incaperi, are doua altare si un turn prin a carui deschidere se poate vedea cerul.
Aici este locul unde pătrund energiile pozitive şi unde, spune legenda, oamenilor cu suflet curat li se îndeplinesc dorinţele şi mai ales sunt tămăduiţi şi de cele mai grele boli.
"Se spune că în această zonă este Universul credinţei. Toţi cei care au fost aici în Grotă li s-au îndeplinit dorinţele", spune unul dintre vizitatori.
Turiştii vorbesc despre momente unice trăite în inima Templului. "Oameni care au auzit coruri de călugări, cîntări bisericesti intr-o limba veche inteleasa partial", spune MARIA BÎGIU, medic de meserie, care a descoperit locul în anul 2004. A renunţat la medicină ca să se dedice întrutotul locului. La acea vreme suferea de o boală incurabilă şi este sigură că energiile din Tmplu au vindecat-o.
De-a lungul anilor, unii turisti au sustinut ca pe fotografiile care se fac aici apar sfere albe, invizibile insa in momentul fotografierii.
Este unul dintre cele trei puncte energetice din România, unul fiind Sfinxul, Cetatea Sarmizegetusa a doua şi al treilea aici. O taină a locului spune că cine vine o dată se întoarce. Şi chiar aşa se întîmplă.
Sursa:
- Încă cîțiva moldoveni au revenit acasă din Liban
- La Chișinău va avea loc un concert de excepție al lui Constantin Moscovici, Tamarei Gverdțiteli și t…
- Guvernul sporește protecția specială a copiilor împotriva deplasării în străinătate și reținerii ili…
- Ninsorile au acaparat România: Zonele în care stratul de omăt are deja 20 cm
- Alertă de călătorie în Bulgaria
- La Chișinău a avut loc o nouă sesiune în cadrul proiectului YMCA Digital Media Hub Chișinău ©
- Вă rugăm să beți acest amestec înainte de culcare, și veți elimina din organism tot ce ați mâncat pe…
- La Chișinău va avea loc un concert de excepție al lui Constantin Moscovici, Tamarei Gverdțiteli și t…
- La Chișinău a avut loc o nouă sesiune în cadrul proiectului YMCA Digital Media Hub Chișinău ©
- Machu Picchu și enigmele sale (+Foto)
- Peste o sută de tineri au participat la Jocurile Curate, curățînd rezervația Orheiul Vechi
- Chirurgii au creat o rețetă de supă pentru ca pacienții să slăbească înainte de operație
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1727
- Populația:
- 196 locuitori
Logăneşti este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 42 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 196 de oameni. Prima atestare a satului Logăneşti de pe rîul Ichel datează din anul 1727.
Comentarii
(0)