Mergi spre compartimentul: Muzica
30 noiembrie 2012, 17:47 Muzica views 6613
30 noiembrie 2012, 17:47 Muzica views 6613

Premieră de la Dara & Carla’s Dreams - „Alegem să trăim”

Dara & Carla’s Dreams au lansat un nou single „Alegem să trăim” ("Жить выбираем"), în susţinerea campaniei mondiale împotriva SIDA.

Prin această piesă, artiştii vor să sporească gradul de informare a populaţiei privind seriozitatea problemei sociale a HIV/SIDA, care afectează tot mai mulţi oameni.

„Am pus suflet în această piesă. Am lucrat la ea aproape o lună împreună cu Carla’s Dreams, aceasta fiind ideea lui. Pentru noul cîntec a filmat şi un clip video. Acolo voi apărea într-un stil cu totul nou”, a spus artista pentru Noi.md.

Potrivit Darei, clipul a fost filmat în Chișinău.

Cîntecul „Alegem să trăim” va fi prezentată pe 30 noiembrie la Moscova, în cadrul proiectului de susţinere a campaniei mondiale pentru lupta cu SIDA.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

videoclip , muzica , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.