Mergi spre compartimentul: Muzica
05 septembrie 2020, 14:30 Muzica views 3969
Vladimir Lozanov: Noi ne-am dorit să cîntăm și am reușit acest lucru prin sînge și sudoare! (Foto, Video)
05 septembrie 2020, 14:30 Muzica views 3969

Vladimir Lozanov: Noi ne-am dorit să cîntăm și am reușit acest lucru prin sînge și sudoare! (Foto, Video)

Redacția emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" a decis să studieze mai detaliat tema metalului moldovenesc și a invitat la interviu doi veterani ai muzicii grele moldovenești - chitaristul și basistul legendarelor formații L.S.D. și Axident. Astfel, oaspeții următoarei ediții a emisiunii au devenit Vladimir Lozanov și Iurii Tabuci (Ёрик).

Răspunzînd la întrebările prezentatorului, muzicienii s-au scufundat în amintirile lor despre cum a început calea în creație, iar acest lucru s-a întîmplat, apropo, la sfîrșitul anilor '80. Ei au povestit, de asemenea, ce personaj din lumea muzicii i-a influențat și i-a inspirat să-și compună propriul material, și-au împărtășit amintirile despre deplasări și concerte, și-au exprimat opiniile cu privire la ideea că stilul de muzică metal este considerat distructiv.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

interviu , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1957
Populația:
2900 locuitori

Crasnoe este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 110 km de Chișinău. Populaţia orașului Crasnoe alcătuia 2 900 de oameni în anul 2010. Orașul Crasnoe a fost înființat în anul 1957.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.