Mergi spre compartimentul: Muzica
23 august 2018, 15:00 Muzica views 14580
Constantin Moscovici prezintă ”Melodia Sufletului” (Video)
23 august 2018, 15:00 Muzica views 14580

Constantin Moscovici prezintă ”Melodia Sufletului” (Video)

Constantin Moscovici își invită fanii la o serată de suflet în care vor răsuna cele mai frumoase melodii, îndrăgite atît de oamenii de la noi din țară, cît și din afară.

Spectacolul "Melodia Sufletului" vine să lege cerul cu pămîntul și să dăruiască publicului o seară de colecție alături de artiști de talie internațională precum: Shirzad Fataliyev din Azerbaijan, Elena Poliakova din Belarus, Felix Slovacek din Cehia, Hanan Bar Sela din Israel, Yedil Khussainov din Kazakhstan, Formația "Not An Idol" din Moldova, dar și Orchestra de estradă din Ucraina condusă de artistul Dumitru Antoniuc. Invitatul special al serii este vocea romantică a Italiei Alessandro Safina.

"Este un concert, pregătirile pentru care au început exact acum un an și urmează să fie un show, la care am muncit și în care am investit foarte mult. Vor fi prezenți, alături de mine pe scenă, colegi și prieteni, care sînt artiști cu renume nu doar în țara lor", a declarat artistul pentru Noi.md.

Totodată, acesta a menționat că programul conține diferite piese, prezentînd melodii, culese din țările, în care a concertat. Dat fiind faptul că proiectul "Melodia Sufletului" este unul destul de costisitor, decizia de a organiza spectacolul la "Teatrul Verde" a fost luată din dorința de a le oferi spectatorilor bilete cît mai ieftine. Spectacolul, care va marca 30 de ani de activitate artistică a celui mai cunoscut naist moldovean, va avea loc pe 26 august, la „Teatrul Verde", accesul pe spectatorilor fiind deschis de la ora 16:00. Biletele pot fi cumpărate de pe www.iticket.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Constantin Moscovici , concert , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1479 locuitori

Rotunda este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Rotunda și Hlinaia Mică. Satul Rotunda este situat la o distanţă de 15 km de orașul Edineț, la 24 km de stația de cale ferată Brătușeni și la 215 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1479 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Rotunda datează din anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.