22 iulie 2024, 15:00 Personalități views 228
Constantin Moscovici: A fost nevoie de ani de zile ca să ajung la proiectul Rock la nai
22 iulie 2024, 15:00 Personalități views 228

Constantin Moscovici: A fost nevoie de ani de zile ca să ajung la proiectul Rock la nai

„Dacă cineva mi-ar fi spus cu 20 de ani în urmă că voi cînta rock la nai, nu l-aș fi crezut. Totul s-a întîmplat în 2013...”, a declarat celebrul naist Constantin Moscovici în cadrul emisiunii „Eroii timpului nostru”.

Artistul a împărtășit că primele idei de rock la nai au apărut în 2013, cînd a cîntat pe aceeași scenă cu Elton John.

„Am fost la Tallinn și am cîntat pe aceeași scenă cu Elton John. Producătorul a văzut imediat reacția celor o sută de mii de spectatori, cum reacționau la ceea ce făceam. El a spus: „Uite, ar trebui să cînți rock"”.

Moscovici a spus că i-a luat ani de zile să ajungă la proiectul ”Rock la nai” și să combine muzica clasică cu piese cunoscute în stil rock.

„Mi-a luat încă 10 ani să ajung în acest punct. La 60 de ani, ceva s-a schimbat în mine și am decis să încerc. Oamenii sînt mulțumiți și eu sînt mulțumit”.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
602 locuitori

Donici este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Donici, Camencea și Pocşeşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 602 oameni. Satul Donici a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.