07 decembrie 2015, 15:02 Personalități views 9331
Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)
07 decembrie 2015, 15:02 Personalități views 9331

Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)

Diana Voevuțki, designer vestimentar din Moldova, și-a prezentat ultima sa colecție de rochii în cadrul celui mai important eveniment de modă din România - "Bucharest Fashion Week 2015".

Aceasta este a doua oară când Diana participă la Bucharest Fashion Week. Tânăra basarabeancă i-a impresionat pe toți cu rochia de mireasă de culoare neagră, "cireașa de pe tort" a colecției Frozen beauty.

"48 de ore nedormite, câteva săptămâni de lucru în echipă non-stop, emoții de nedescris și câteva minute de euforie pe podium... E mult? Puțin? Noi zicem că e suficient ca să te simți fericit. Ionuț Constantin, ca de obicei, BFW e un eveniment organizat la cel mai înalt nivel, iar tu ești cel ce înțelege, ajută și face. Mulțumim pentru asta", a scris Diana pe Facebook.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

moda , colectie , Romania , eveniment , designer , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.