31 octombrie 2015, 12:15 Personalități views 7164
Pavel Stratan, în calitate de model la Kasta Morrely Fashion Week (FOTO)
31 octombrie 2015, 12:15 Personalități views 7164

Pavel Stratan, în calitate de model la Kasta Morrely Fashion Week (FOTO)

Pe parcursul a două zile, 28-29 octombrie curent, la Iași s-a desfășurat Festivalul „Kasta Morrely Fashion Week. Printre modelele care au urcat pe podium a fost și interpretul moldovean Pavel Stratan, relatează NOI.md.

Pavel Stratan a fost modelul care a prezentat unul dintre costumele bărbătești marca „Sartoria Robu". Interpretul a deschis show-ul, iar pentru el este a doua experiență în calitate de model. Acesta obișnuiește să poarte costume marca „Sartoria Robu", după ce anul trecut a îmbrăcat primul costum creat de designerul Daniel Robu.

Originar din Săbăoani, Daniel Robu și-a pus bazele meseriei în România și s-a desăvîrșit ca maestru croitor în Italia. Actualmente este reprezentant al Academiei Naționale a Croitorilor din Italia pentru regiunea Piemont.

Marca „Sartoria Robu" respectă standardele superioare ale artizanatului tradițional italian. Portofoliul designerului cuprinde, printre multe alte personalități, și un șeic din țările arabe, premierul actual al României, senatori, fotbaliști ai clubului „Juventus", interpretul Pavel Stratan.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Pavel Stratan , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1031 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. În componența comunei Salcia intră localitățile Lelina și Salcia. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Salcia este situat la o distanță de 22 km de orașul Şoldăneşti și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1031 oameni. Satul a fost menționat documentar în 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.