13 august 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 431
Munteanu va candida la alegerile prezidențiale din toamnă
13 august 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 431

Munteanu va candida la alegerile prezidențiale din toamnă

Liderul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Igor Munteanu, a anunțat oficial că va candida la alegerile prezidențiale din acest an.

Declarația a fost făcută pe 12 august, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Noi.md

„Am fost desemnat în calitate de candidat,” a spus Munteanu, referindu-se la decizia luată în cadrul unei ședințe.

Amintim, recent, Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) s-a desprins de Blocul „Împreună” și-a retras sprijinul pentru Octavian Țîcu, cel pe care blocul l-a desemnat drept candidat la prezidențialele din toamnă.

Liderul CUB, Igor Munteanu, a făcut anunțul pe 9 august, la câteva zile după ce a pierdut în competiția internă a blocului format din patru partide pentru desemnarea unui candidat la scrutinul din 20 octombrie.

Munteanu a spus că formațiunea sa va propune un alt candidat, apolitic, și l-a acuzat pe Țîcu de docilitate față de actuala guvernare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3206 locuitori

Doroţcaia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Doroţcaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3206 oameni. Satul Doroţcaia a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.