21 iunie 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 757
Alexandru Muravschi:
21 iunie 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 757

Alexandru Muravschi: "Obligați guvernarea să vă respecte!"

Fostul viceprim-ministru, ex-ministru al Economiei al Republicii Moldova, actualmente expert independent, Alexandru Muravschi, le sugerează tuturor celor care vor decide să participe la referendumul din 20 octombrie 2024 să răspundă "Nu" la întrebarea foormulată, chiar dacă susțin ideea integrării europene, scrie Noi.md.

Explicîndu-și poziția, Alexandru Muravschi a sugerat să se recitească întrebarea propusă pentru referendum: "Susțineți modificarea Constituției pentru ca Republica Moldova să adere la Uniunea Europeană?".

"Nu sînteți întrebat dacă susțineți integrarea europeană. Sînteți întrebat dacă sînteți de acord cu modificarea Constituției. Cu alte cuvinte, acțiunile și noțiunile au fost substituite într-un mod înșelător. Între timp, Constituția Republicii Moldova, în varianta actuală, nu interferează în niciun fel cu procesul de integrare europeană și nu trebuie să fie modificată. Arătați autorităților că nu sînteți niște fraieri cărora, vorba ceea, li se poate vinde orice. Obligați guvernarea să vă respecte!" - a scris Alexandru Muravschi pe pagina sa din rețeaua de socializare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Alexandru Muravschi , guvernare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
2432 locuitori

Ineşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2432 de oameni. Satul Inești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.